Jeg har bokhyllen "Krim", som jeg etter som jeg arbeider meg fremover ser at ikke er dekkende. Jeg har derfor opprettet en ny hylle: "Krim og spenning".

Spørsmålet er hvordan jeg får slettet den gamle hyllen "Krim", samtidig som jeg overfører alle spenningsbøkene til den nye hyllen "Krim og spenning".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg skulle ønske det gikk ann å ha lengre navn på hyllene :) Det hadde gitt i alle fall meg muligheten til å ha færre aantall hyller, med mer riktige navn^^

(Jeg har f.eks. lyst at den for tegnesrier egentlig skal kunne hete Tegneserier/Grafiske romaner men det er for langt :P )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med "Tegneprosa"?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan du ikke bare skifte navn på hylla? Hvis du trekker musepilen bort til den hylla du vil skifte navn på dukker det opp en blyant i en snakkeboble. Trykk på den så får du spørsmål om du vil skifte navn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk!

Det var latterlig enkelt, men jeg tenkte selvsagt ikke på at noe sånt fantes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig:) Det er mye jeg har måtte spørre om også. De bokhyllene kan du forresten flytte på ved å "dytte" borti de rillete greiene på venstre side. Har du bøker du vil putte inn i en bokhylle fører du den bort i den bokhyllen du ønsker --> i det det lyser oransje i den utvalgte bokhylle slipper du museknappen- og vips er boken i riktig bokhylle. Greit hvis det er flere du skal putte i hyller på kort tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat det visste jeg. Jeg driver med det nå. Puh!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman