Det lurte jeg også på - jeg så nemlig også at ditt navn stod i "sist svart"-kolonnen, men innlegget ditt fant jeg ikke i tråden. Og siden noe tilsvarende skjedde også for noen uker siden (men da var det noen andres innlegg det gjaldt, såvidt jeg husker), så var jeg på nippet til å sende deg en pm for å spørre om du selv hadde slettet eget innlegg, og at det var derfor det ikke lå i tråden lenger. For her måtte det være noe rart - men var det bare min nettleser som ikke gjorde jobben sin, eller hva?

Når jeg tenker etter nå, så forsvant faktisk et av mine innlegg også en gang, det er kanskje et par måneder siden - nettstedet "nektet" å publisere mitt svar i en tråd, uansett hvor mye jeg prøvde. Jeg bare ga opp, siden jeg ikke skjønte hva som skjedde, orket jeg ikke å forsøke å melde inn problemet heller. Kjempebra at du sier fra nå, Lillevi, da er det tydeligvis et "allment" problem, og da ser sikkert André på saken nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Denne feilen vet jeg faktisk hva skyldes men har ikke klart å løse.

Når en tråd startes, så opprettes en samtaletråd-id. Kodebiblioteket som gjør dette har gjort en liten forglemmelse som fører til en såkalt "race-condition" i databasen vår; der det kan opprettes to identiske samtaletråd-id'er.

Fem eller seks ganger har dette skjedd før vi oppgraderte biblioteket, og det fører til at ingen kan svare til disse trådene eller poste i dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant forklaring - men jeg er litt usikker på om jeg på min side klarte å fremstille det som skjedde, slik at du på din side skjønte hva jeg siktet til? Den gangen jeg til slutt ga opp å poste mitt innlegg i en tråd, så var det andre som klarte det, skjønner du! I samme tråden, mener jeg! Det var bare jeg som ble "nekta i døra" (og nei, jeg tok ikke hintet, som du ser! ;-P ).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Haha, det gjelder å kjenne sin besøkelsestid, annelingua. Systemet jobber mot deg og du gir ikke opp. Du skal få for pågangsmotet;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takker og bukker, Ann Christin! Jeg gir meg ikke så lett, nei - der har du meg! (Eller vent - det var jo egentlig nettopp det jeg gjorde - jeg ga opp, og innså at verden fikk klare seg uten mine bevingede ord for én gangs skyld. Jeg har tatt igjen siden, da! Ukrutt forgår ikke så lett, vet du.)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Velbekomme! Synes å merke en litt lettere tone fra din side i det siste;) Må si jeg liker det:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den kommentaren så jeg ikke før i kveld, Ann-Christin (ser du postet den for en uke siden) - kan ikke si at jeg føler meg voldsomt annerledes enn tidligere, men vi har kanskje "modnedes" og "mildnedes" med tiden noen og enhver, etter å ha blitt varmere i trøya her inne? ;-P På gjensyn i en eller annen tråd - jeg har forresten ennå ikke funnet Don Quijote i hyllene, apropos et par helt andre diskusjonstråder om helt andre temaer enn her! :-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er riktig at jeg fjernet et innlegg for en stund siden (skulle prøve å lage en lenke, men så ble det bare tull).

Men svaret til Ada i går har jeg ikke fjernet - det skjedde uten min medvirkning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo - men jeg tror vi snakker om det samme innlegget ditt; i tråden om Litterære måltider, ikke sant? Den som Ava/avap startet? Det var i alle fall en veldig kort tråd; det var bare trådstarter og en annen som hadde innlegg der, og så i tillegg ditt navn i "siste innlegg-kolonnen" på forsiden. Tror det MÅ være noe krøll i systemet her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg - det er noe tull i systemet.
Litterære måltider, det innlegget forsvant helt av seg selv.

Det jeg fjernet selv, handlet om fine bokomslag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SandvikCathrine BoreKarin  JensenReidun SvensliLars MæhlumSolveigKarin BergPiippokattaPerSpelemannTore OlsenIngunn SCathrine ØTine SundalHarald KVannflaskeHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaHildKirsten LundalpakkaDolly DuckRufsetufsaGrete AastorpHildeGunn DuaasKorianderHeleneKristine LouiseArne SjønnesenLars Johann MiljeChristofer GabrielsenReadninggirl30Akima MontgomeryflaEvaHilde VrangsagenAnne Berit Grønbech