Årets snakkis på barnebokmessen i Bologna er en ny vampyr trilogi. Høres litt ut som Hunger Games med vampyrer ut i fra omtalen. Jeg venter i spenning til bøkene kommer ut våren 2012.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Yay, det høres jo litt spennende ut, dog vampyrserier er ikke akkurat uhørt i disse dager...hehe! Men det blir artig å se hvordan de bøkene blir da! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det er det ikke men jeg kan ikke si jeg har sett så mange i den dystopiske sjangeren. Håper den kanskje vil skille seg ut fra mengden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hurra! Glederseg ^_^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så spennende! Gleder meg nå altså!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende, dette høres ut som noe for meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm, det høres interessant ut. Spørs bare om den kan finne seg en plass blant rekken av vampyrbøker som har kommet de siste årene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  Skage