Fint, jeg leste det....kommer vel til å blogge litt selv på den romanen når tiden tillater det. Egentlig gir den rom for en oppfølger, synes jeg...kanskje det har skjedd noe med hovedpersonen etter det hun opplevde...eller forblir hun den samme?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Man kan jo lure på hva som egentlig skjedde mellom henne og sønnen? Det blir jo ikke gitt så mange detaljer.

Har litt vanskelig med å se for meg Hjorth i sequelbransjen, selv om man selvfølgelig også kan si at hele forfatterskapet henger sammen på oppfølgervis, den en røde tråden gjennom alle bøkene. En kvinnes utvikling.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes jeg så for meg det kompliserte, "trasige" mor-sønn-forholdet der ja, det pektes på så mange episoder og detaljer hvor det så ut til å ha skåret seg, både på den ene og den andre måten; ser ikke ut til at hun taklet den enslige-mor rollen på en fornuftig måte...det var et sørgelig,leit forhold. Hun var jo fullstendig klar over at det ikke fungerte, men å gjøre noe med det - det var visst vanskelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte