Fornøyelig, velformulert og humoristisk godt skrevet roman. Hørte denne som lydbok, og hørte den over litt for lang tid. Mistet litt historien underveis.

Veldig godt lest av Haakon Strøm, anbefaler å høre flere bøker lest av ham!

Historien er kanskje litt usannsynlig, men den er samtidig så godt skrevet og formulert, at det er en stor fornøyelse å lese/høre denne. Det er mange avsporinger/forklaringer underveis, som gjør dette til en god leseopplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En ordentlig røverhistorie. Jeg hørte den også som lydbok, men vet ikke om jeg er så begeistret for Haakon Strøm sin måte å lese på. Jeg syntes liksom jeg hørte mya humoren som lå her hele tida, hørte det for meg på dansk, men det ble litt tilgjort for meg.Litt lang, eller kanskje var det bare jeg som hørte den over litt for lang tid også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_VannflaskeGodemine