Jeg ser det er få som har denne boka i hylla si her, og det overrasker meg. Den har vunnet de to store prisene som er å få for fantasy/scifi, og det med rette.

Historien begynner overraskende for meg. Ingen ung jyppling som skal opp og frem her og legge verden for sine føtter. Omslagsbildet lyver, hovedpersonen er 40, har voksne barn, har vært ansett som gal i mange lange år og blir derfor voktet på av familie som vil henne vel.Hun tenker at livet hennes er over og selv om hun vil ut og vekk fra alt så tror hun ikke det er mulig.

Rammene er en verden hvor man har fem guder, hvor demoner finnes og kan ta bolig i dyr og mennesker, og der man fremdeles sloss med sverd til hest. Den anbefales på det varmeste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er i det heile altfor mange fantasybøker som vert oversett. Eg har også ein misstanke om at sjangeren vert litt uglesett her inne..

Uansett så høyres Paladin of Souls spennande ut. Men er dette den første boka i serien?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det er ikke det, det er en bok som kommer før: The Curse of Chalion. Er jeg veldig, veldig heldig så kommer mannen min hjem med den til meg i dag. krysser fingrene

Boka kan godt leses som en frittstående roman, det står ingenting hverken utenpå eller inni om at dette er bok nummer to, og jeg fant det ikke ut før jeg var ferdig. Jeg lurte litt underveis, for det er en god del ting og mange sammenhenger som ikke blir forklart, men jeg trodde det var en del av stilen til forfatteren, og likte det godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita Roen