Hadde hørt så mye positivt om denne boken på forhånd.. Men fyyyF så skuffa jeg ble. Ga meg mens hun fortsatt surret rundt i Italia, virkelig en lite interessang og svært uinspirerende bok. Det var amerikansk klisje på sitt værste. Og den burde egentlig ha truffet meg ganske bra, jeg var nysingel og på ferie alene da jeg leste den, men nei. Tror denne boken er best for damer over 40 som ikke har lest noe særlig utover Unni Lindell fra før av. (Er ikke meningen å virke sååå negativ, men denne boken vekker harme i meg(sikkert på gunn av all den ufortjente positive oppmerksomheten den har fått)).

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg antar at du ikke har opplevd en alvorlig depresjon på nært hold. Jeg tror det er noe av forutsetningene for å kunne gå i dybden på denne boka. Gilberts skildringer av dette var både personlige og treffende. Jeg er dog enig i at boken ble noe langdryg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da antar du helt feil. Men det gjør ikke noe. Man opplever ting forskjellig og det er greit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

helt enig med deg.. elendig bok..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Filmen er bra. Vakker.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken er bedre! Veldig veldig mye bedre! ^..^ Glad jeg leste boken først og såg filmen etterpå...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina