Jeg har hørt denne boken ikke skal være så bra. Hva synes dere? Er den verdt å lese?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Den første og siste boka jeg kommer til å lese av Holt. Leste den kun fordi den var reklamert som lukket-rom mysterie (et plott som jeg elsker), men boka var både kjedelig og platt skrevet. Det var heller ikke vanskelig å gjette hvem den skyldige var.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte den da jeg leste den for flere år siden. Likte spesielt at det var et "lukket rom"-mysterium (kanskje mest fordi det var helt nytt for meg).
Den parallellhistorien på siden trakk derimot ned og føltes som en unødvendig avsporing, selv om den er litt aktuell i vår egen tid...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dagbladets anmelder: "Anne Holt på viddene."

Kan ikke si meg mer enig. Plottet blir for klossete og utydelig og trekker til stadighet inn elementer som ikke har noe å gjøre i handlingen. Dessuten skriver hun dårlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Grei underholdning. Litt sånn Agatha Christie-plot hvor mange folk er innestengt og morderen nødvendigvis må være i umiddelbar nærhet. Husker ikke hvordan det ender, men litt spenning var det nok. Jeg ble litt nysgjerrig på boka fordi den foregår på Finse, hvor jeg har kjørt forbi med tog uttallige ganger. Dessuten har jeg vært værfast på Halne fjellstue med 150 andre, så jeg har kjent litt på dette med å være innestengt, uten at det er noen forutsetning for å lese/ like boka, hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken