Dette er en kjempeflott diktsamling som må leses på originalspråket eller på svensk for å gi full språklig nytelse. Mange av diktene har et sterkt og flott budskap som blir tamme og mister sin kraft i den, jeg vil si dårlige, norske oversettelsen. Av og til har t.o.m ord blitt oversatt feil,slik at budskapet i diktene kan feiltolkes. Veldig synd !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jo, det kan fort skje noe feil ved oversettelse av dikt, i dikt er jo nyansene så små, men utrolig viktige... poesi er skjørt og vanskelig å oversette, eller gjendikte som det nok oftest må gjøres... gjelder å fange den rette stemningen, krever mye det... Synd når det bommes slik du forteller om her, har ikke lest henne, men det så veldig interessant ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim