Da jeg først ble medlem i Bokelskere, trodde jeg man også kunne legge til alle mangabøkene man hadde lest. Etter hvert nå har jeg lagt merke til at siden dette ikke engang er litteratur, så blir det litt "juks", kan man si. Men ettersom jeg har lagt til rundt 50 bøker som går under "manga"-sjangren, så blir det litt tungt å fjerne én om gangen til de alle er borte.

Er det mulig å fjerne flere samtidig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Det er jo også lesestoff, derfor må de jo være her.! Hyggelig det da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja klart det, lenge leve mangfoldet! :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må da ikke fjerne de!Det er da ikke juks-mange flotte tegneserier der ute-litteratur likeså godt som de såkalte "finere" bøkene.Holder selv på med å sette bøker inn i bokhyllene mine, og både Pondus-bøkene og div. andre tegneserier skal da så sannelig inn i dem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange her inne (inkludert meg) som har tegneserier i boksamlingen, og manga hører vel like mye hjemme her som dem? Det er bare bra med variasjon. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var godt nok ikke klar over at det var flere som hadde manga i boksamlingen. ~

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Synd å ta dem bort mener nå jeg. Hvorfor ikke bare ha dem i en egen bokhylle (manga eller tegneserier)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt "off topic", men hvorfor er ikke Manga litteratur?

Mitt poeng, som jeg kanskje er litt for flink til å komme med i tide og utide, er at det er opp til DEG hva som er litteratur. Hvis du begynner å "sensurere" boklistene dine her fordi "ingen andre har manga"...

Legg inn det du leser, og vær stolt av det. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var kanskje en mer personlig mening. Når jeg tenker på litteratur, tenker jeg liksom ikke på tegneserier. Men du har muligens rett?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har alltid rett. Du får bare lære deg å leve med det;)

Tegneserier hadde et oppsving på 80-tallet, hvor det plutselig var "ok" å lese dem. Og enkelte forfattere og tegnere fikk nesten kult-status.

Så dabbet det av igjen, og tegneserier er plutselig igjen noe for "barn".

Det finnes mye bra der ute, og om man først skal leke kritiker... Er det ikke mer arbeid bak å presentere BÅDE tekst og bilde enn å presentere teksten og la leseren selv lage bildene? (Jada, mange vil finne mange gode argumenter mot akkurat den argumentasjonen der, men det er noe i det).

Det viktigste er at du leser det du vil, og at du i størst mulig grad ikke er FLAU over hva du leser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig enig med jengeno, Ingunn, og Aina. Ikke slett de.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerLars MæhlumPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienFrode Øglænd  MalminIngunn SLailaMads Leonard Holvik