Dette er en av de første bøkene jeg forelsket meg i! Siden jeg sjelden får tid til å sette meg ned med bøker så var gleden stor når jeg fant lydbokutgaven av denne på iTunes. Frustrasjonen stor når jeg ikke fant resten av serien der. Da den siste boka i serien kommer i slutten av denne måneden vil jeg gjerne reklamere for hvor disse lydbøkene kan kjøpes.

Audible.com http://www.audible.com/

Utvalget er stort og det er uproblematisk å legge inn filene på mp3 spillere. Har selv iPod og dette gikk problemfritt. Håper dette kan være til hjelp for andre som liker å lese med ørene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

K. H.Tatiana WesserlingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLesevimsaAvaBente NogvaConnieJulie StensethBjørn SturødStig TLisbeth Kingsrud KvistenSol SkipnesSissel ElisabethMarianne MTorill RevheimReidun SvensliJohn LarsenCecilie EllefsenPiippokattaTurid KjendlieTanteMamieKirsten LundHarald KPernille GrimelandHelena EMcHempettTor-Arne JensenMads Leonard HolvikDinaVibekeMaria HusefestAnn EkerhovdHanne Kvernmo RyeGrete AastorpCarine OlsrødVannflaskeNina J.B.RufsetufsaTore HalsaPilarisKjersti