Dette er en av de første bøkene jeg forelsket meg i! Siden jeg sjelden får tid til å sette meg ned med bøker så var gleden stor når jeg fant lydbokutgaven av denne på iTunes. Frustrasjonen stor når jeg ikke fant resten av serien der. Da den siste boka i serien kommer i slutten av denne måneden vil jeg gjerne reklamere for hvor disse lydbøkene kan kjøpes.

Audible.com http://www.audible.com/

Utvalget er stort og det er uproblematisk å legge inn filene på mp3 spillere. Har selv iPod og dette gikk problemfritt. Håper dette kan være til hjelp for andre som liker å lese med ørene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Erlend Risvik PaulsenGrete AastorpLisbeth Kingsrud KvistenKay NilsenBjørn SturødElinBeAjiniakraDolly DuckJulie StensethLibraritas vAnn ChristinØystein LTanteMamieEllen E. MartolmoiraYlvaHarald KHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMagnus FinnsetTone SandvikBeathe SolbergHilde VrangsagenMarianne MHeidiPerSpelemannCtinaKaren RamsvikalpakkaBerit RIngunn SRoger MartinsenHeidi LJarmo LarsenVeronicaKLinda SolheimAnne ØverkilgretemorReadninggirl20Ole