bra bok minner litt om Jack higgins i skrive måte

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja , jeg har vært inne på Wikipedia og lest om S.L. og der står det at stilen hans er som J.H. og Gerald Seymour .Til Jul skal jeg ønske meg de bøkene av ham som er oversatt til norsk.For noen år siden var det en som synes "bombemannen" av S.L. var så god, men jeg vet ikke om den er oversatt til norsk. Ellers har han skrevet ca 26 bøker. Jeg håper flere av hans bøker blir oversatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig.litt rart at det ikke er kommet flere.han selger jo bra i utlandet.og skriver bra etter min mening

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg fått tak i Kinamannen.Ser ut til at det er en til som er oversatt til Norsk, "Hard landing". Skal prøve å få tak i den og.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti