Jeg har nå tatt en liten sjelgranskning og funnet ut at, nei, desverre, her føler jeg ingen skyld. Normalt er jeg den første til å hyle opp over spoilere og utidige plottavsløringer,MEN: tråden handler om dårlige slutter, og med mindre man ønsker at dette skal bli nok en tråd ala:

Den slutten var god næhh??, og denne var dårlig, åja, men denne her derimot var virkelig elendig etc etc i evigheten.

Når det gjelder boka, er det en ytterst vag vitsespoiling så hvis du likevel hadde tenkt å lese den er det rimelig teit å hoppe over - (pga en fyrstikk -)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Denne diskusjonen handler om svake slutter, ja, men du kan jo ikke bare plutslig avsløre slutten/et viktig sluttpoeng midt i en diskusjon uten å si ifra først. Tråden handler jo IKKE om "Havets katedral," og derfor visste ikke jeg at jeg måtte stoppe å lese før det var for sent. Mener du virkelig at det ville være greit for deg at jeg helt plutselig avslørte sluttpoeng i vilkårlige bøker DU ikke har lest, bare fordi denne tråden omhandler hvordan bøker avsluttes?

Nå vet jo ikke jeg hvor mye denne "fyrstikken" din evt avslører, men jeg har ikke så veldig lyst til å gi meg i kast med boka lenger, nettop fordi jeg frykter at du har avslørt for mye.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I en tråd som jeg på forhånd vet vil omhandle div.bøkers slutter ville jeg automatisk gå utifra at ALLE bøker kan dukke opp. Man kan selvfølgelig ramse opp bøker og kun sette = dårlig slutt, men det ligger nå litt i kortene at diskusjoner om HVORFOR disse sluttene er dårlige kan dukke opp.

Hvis du PLUTSELIG begynte å avsløre sluttpoenger om vilkårlige bøker i vilkårlige tråder ville jeg tenkt du var kraizzyy og unngått å lese innleggene dine .-)

Når det gjelder Havets Katedral finner du verre spoiler både i blurb, på baksiden av boka og i alle omtaler som florerer på nett. Sannsynligvis er bare det at du har hørt om boka, vet den eksistere, verre spoiler enn tolkningen min.

Det er ei lang bok, og jeg er en subjektiv leser. Men du har helt rett, hvor mye denne fyrstikken avslører kan selvfølgelig ikke du vite.

PSSTT - EKTE SPOILERSPM, STOP READING.

Når ble fyrstikken oppfunnet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, jeg synes bare du kunne godta at andre vurderer innlegget ditt som en spoiler, og gjerne ville ha hatt en advarsel, selv om du synes det er helt på trynet.

42 ... å faen ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kritikken preller av (shh), men jeg respekterer 2 mot 1 og satte spoiler på det opprinnelige innlegget. Nå kan alle rive av seg håret og undre hvilket av verdenslitteraturens mesterverk jeg sladret om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I akkurat denne tråden er det lov å si litt om handlingen. Ettersom den handler om slutten. Lesere får lese på eget ansvar. Støtter deg, Ingalill!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Yay, takk takk :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodemine