Ser at det er kommet medlemmer som har havn som er av en seksuell art. Her i dette forumet er det mange barn, og andre bla. jeg som synes dette er forkastelig, og det har ingen ting med litteratur å gjøre. Det er to som er blitt medlemmer i dag, som jeg mener helt klart går over en grense her.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Så flott at du følger med og gir beskjed!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg må innrømme at jeg ble helt forskrekket da jeg så de, ikke bare hadde de støtende navn, men bildet de hadde lagt ut av seg selv, var ikke noe å se på heller :) Jeg er daglig her inne, og kommer til å varsle hvis jeg ser noe upassende, og det samme håper jeg andre gjør også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke sett dette selv, men stoler på dine vurderinger. Mener vi at bøker er viktige, må vi sørge for at ingen - hverken, barn, unge eller voksne - blir støtt bort pga slike ting. Her må vi alle ta vårt ansvar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har deaktivert disse kontoene.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det hørtes rart ut; kanskje du kan sende meg en melding med en lenke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, så at de ble fjernet raskt. Tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye