Jeg skal med en gang inrømme at bokas forutsetninger ikke var spesielt gode i forhold til min instilling til denne bestselgende vampyr-/kjærlighetshistorien. I utgangspunktet var jeg svært skeptisk til de kjekke, pene og ikke minst glitrende vampyrene, da jeg er mer av Bram Stoker-typen, men boken skulle i tillegg vise seg å være dårlig skrevet (noe som så klart kan komme av dårlig oversettelse), med dårlige overflatekarakterer fanget i en kjedelig og treg historie.

Dette var rett og slett ikke boken for meg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

tommel opp (y)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok ikkje omsetninga det står på. Eg leste ho på engelsk, og sjølv om ikkje forteljinga er av den sorten som treff meg rett i hjarterota (for å seie det mildt...), så var det det smertelege språket og det generelt grusomme skrivearbeidet som gjorde at eg verkeleg hata ho.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag