Min mor ville jeg skulle hjelpe henne med å finne en bursdagsgave til ei dame hun kjenner som fyller 30 år. Denne damen er visstnok veldig leseglad, veldig glad i krim. Men samtidig er min mor veldig glad i å gi litt artige gaver også. Så mamma ville gjerne ha en bok som var litt gøy og tull og kanskje litt krim samtidig. Men om dette lar seg kombinere vet jeg ikke. Så da spør jeg dere jeg, om dere kanskje vet om en perfekt bok til en krimglad 30åring?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Fine forslag:) Skriver de ned etterhvert som de kommer inn. Selv har jeg tenkt litt på "Glennkill, en sauekrim" av Leonie Swann og "Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant" av Jonas Jonasson. Noen som har noen formening om disse? Hadde en av disse passet kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På Aschehoug.no får du kjøpt Arto Paasilinna: 3 i en bok, innbundet, 259.- : Harens år, Den Ulende mølleren og De hengte revenes skog.

Mye gøy og tull der + litt spenning. Lurer på å legge inn en bestilling selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm...interessant. Det skal jeg se litt på:) Takk for tipset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må legge til at du ikke får frem det eksemplaret jeg henviser til, hvis du søker på Arto Paasilinna.

Du klikker først SKJØNNLITTERATUR, dernest BILLIGBØKER, og til slutt ASCHEHOUG GIGANT.

Da får du frem den 3 i en innbundne varianten til 259,-

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Terry Pratchett skriver humoristisk fantasy "med mye attåt". En av hovedpersonene hans som går igjen i flere bøker er politimannen Sam Vimes - en av mine absolutt favoritthelter. Guards! Guards! er mye rart og mye moro, men også en krimroman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

-- Damenes detektivbyrå nr. 1
Jeg har ikke lest disse bøkene selv, men datteren min i den aktuelle aldersgruppen, elsker dem. Humor og listige kvinner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm, gøy og tull og krim samtidig, hva da med Knut Nærums (parodiske) krimbøker?

Døde menn går på ski
De dødes båt

Bøkene skal være en hyllest til Bernhard Borges (André Bjerkes) krimromaner, og er skrevet i en ganske morsom og underfundig stil.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da hadde jeg heller ville gitt en av Bjerkes bøker om de er å få tak i. Synes de er helt fantastiske!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, der er jeg helt enig meg deg, er veldig begeistret for hans bøker selv. :) Men jeg tok utgangspunkt i gøy og tull i trådstarters innlegg da jeg kom med forslag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt tullete kan de virke synes jeg, på den måten av enkelte er veldig tidstypiske. Ikke alle har klassiker-feelen til De dødes tjern. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, du har et poeng der! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen