Gledet meg til hver gang jeg fikk tid til å sette meg ned å lese i denne boka. Spesielt synes jeg forholdet mellom den protestantiske Elizabeth og den katolske søsteren Maria er godt skildret.

Nå har jeg tatt fram DVD`en "The Tudors" som jeg har hatt liggende her en stund. Tenker den blir enda mer interessant nå etter å ha lest om Elisabeths liv og hva som skjedde rundt henne i hennes levetid.

Tidligere har jeg lest bl.a Grimbergs skildringer vedrørende Henrik VIII og hans datter Elizabeth. Boka "Elizabeth, kampen om tronen" inspirerte absolutt til mer lesing vedr. denne tidsepoken i Europa.

Anbefales til alle historie-interesserte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis det er DVD-serien "The Tudors" du sikter til, så gled deg! Jeg har sett alle de fire sesongene, og etterpå ble jeg helt hektet på det engelske kongehusets historie. Jeg har også saumfart markedet etter DVD´er spesielt om Tudor-perioden. Jeg har omtalt de filmene jeg har sett på bloggen min- i tilfelle du er interessert i å få noen tips. Ellers høres denne boka ut som noe for meg! Takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er første sesong av DVD-serien "The Tudors" jeg har her. (Ca. 8 1/2 time :-) ) Gleder meg til å se den. Tar den med til Spania neste gang jeg reiser sydover nå i vår.

Nå må jeg inn å se på bloggen din. :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.Prunella