Herrlig enkelt, lunt og underholdende. Ble lykkelig da jeg fant ut at damenes detektivbyrå nr 1 var en serie. Sannelig fant jeg serien på tv og, like underholdende der.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Om det finnes en genre innen krim som heter Feel good-krim, så er det netopp hva dette er. Har også anmeldt boka på min egen bokblogg: http://kristiansymseboker.blogspot.com/2011/05/giraffens-tarar.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det iallfall en genre som heter det - selv om det kanskje bare er denne serien som passer inn der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg slenger meg på deg! Enig med dine uttalelser! En morsom, lett og ledig bok. Har ikke fått med meg at det er en tv-serie av disse bøkene her, men.. Hadde vært artig å sett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv biblioteket, jeg har lånt dem der. Jeg tror det er fire filmer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Toppers! Den tanken har jeg ikke tenkt engang, men biblioteket har den sikkert. Tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg. Underholdende lett lest feel-good litteratur. Og ekstra morsomt å få det i en annen geografisk og kulturell setting enn den jeg vanligvis leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria