Jeg så serien før jeg begynte å lese boken og den var litt merkelig frem til Dameon kom inn. Jeg liker ikke Elena i boken, men jeg har sansen for Elena i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Enig. Men, hvis du holder ut noen bøker så går Elena figuren i bøkene seg litt til.Ikke så egosentrisk, bortskjemt eller overfladisk som var mitt førsteinntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal prøve litt til. Har akkurat begynt på the struggle, og nå som Dameon er inne virker det litt mer mørkere :D Så lenge hun ikke fortsetter å være så sutrete. Jeg liker når hun skriver i dagboken, virker litt mer reflektert - men som beskrivelse så virker hun helt fjern :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tvi tvi! Mener å huske at det er fra 3 boka det tar seg opp. Jeg liker også Dameon. Nå har jeg ikke sett alt av serien, men tror jeg liker ham bedre i bøkene. Det er i hvertfall greit å skille mellom bok og serie med Vampire diaries.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat ferdig med bok to og skjønner at det ikke kan bli annet enn bedre nå :D Lettleste bøker, men fortsatt spennende. Liker at det er forskjell fra serien, siden jeg fortsatt kan bli overrasket :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Jeg var ikke helt forberedt på slutten av bok to, og det tar jeg som noe positivt. Noen ganger trenger man lettlest litteratur. Jeg er veldig glad for at jeg kan variere fra lettlest så kalt populærlitteratur til klassikere og dypere litteratur.

Mitt motto sånn sett er vel; Les det som fenger og ikke bry deg om andre ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil