Blir det like hårete å få til at det står på profilen når brukeren var innlogget sist? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nei, ikke like hårete, men det er litt mer krevende man skulle tro.

Databasen vet sist gang man logget inn med brukernavn og passord. Men når man gjør dette forblir man innlogget i forholdsvis lang tid.

Vi holder ikke styr på hver eneste gang når innloggede medlemmer kommer innom, og det er sikkert det du spør om.

Vi kunne begynt å følge med på dette, og hatt slik enkelte andre nettsteder har; "André var sist sett her inne for 10 minutter siden". Men jeg har ikke helt god magefølelse med dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenkte først at dette var en god idé, men vi ser jo med en gang hvem som er aktive- for da popper det opp et bilde av deg på høyre side. Men en slags varsel om at bruker x ikke har vært aktiv de siste to- tre måndedene hadde kanskje vært ok. Vi vil vel først og fremst ha aktive medlemmer..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30