Fantastisk bok. Første gang jeg leste noe av Ken Follet. Boken er skrevet på en slik måte at man tar seg selv i å være spent på om første verdenskrig faktisk bryter ut! Dette er første bok i en triologi (the Century Triology) og de to siste bøkene kommer i 2012 og 2013/2014. Gleder meg til å lese mer! En absolutt favoritt av de bøkene jeg har lest i det siste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hvis du ikke har lest noe av Ken Follett før må du lese Stormenes Tid (Pillars of the Earth). Minst like flott som Fall of Giants, med handlingen lagt til 1100-tallets England. Anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den står på listen. Har meg en skikkelig Follett runde nå. Nettopp lest ferdig Hammer of Eden og leser nå Triple. Neste blir Pillars of Earth og World Without end. :) Gleder meg allerede! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Strålende middelalderdrama, og jeg synes oppfølgeren - I all evighet - er nesten like god. Noen mursteiner av noen bøker, men høyst lesverdige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OMG!!! Jeg har lest en tredjedel av Pillars of the Earth så langt og kjemper med meg selv for å legge fra meg boka. De første sidene var så som så, men så eksploderte det i spenning. Det blir vanskeligere og vanskeligere å legge fra seg boka altså!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av mine favorittbøker. Selv om den er laaang, kunne den gjerne vært enda lenger for min del :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gruer meg til siste side allerede...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleser