Sammenlignet med andre i samme serien, så var dette et lite hakk bedre. Det er ikke rett å si at de andre er direkte dårlig, men stor litteratur er det ikke.
"All together dead" er hva man i en tv-serie ville kalt: en "pivotal episode". Det er en historie som endre hele langtidsfortellingen.

Dessverre leser jeg serien etter tilfeldighetsprinsippet. Finner jeg en bok på tilbud, så kjøper jeg den og leser i vei.
Så nå vet jeg hvorfor ditt-og-datt og hvem-og-hvordan.

Kanskje jeg burde lese dem i rekefølge likevel...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tror jeg ville blitt veldig forvirret om jeg ikke hadde lest de i rekkefølge. For det kommer og går karakterer og handlinger bbygger på hverandre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er nok å anbefale å lese i rekkefølge.:) da får man litt bedre helhetsinntrykk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit Håverstad