Dette er et kort og lettlest skuespill av Erlend Sandem.

Stykket er en fortelling om kjærligheten. Vi følger Mads og Siri og deres forhold. Historien starter som en vakker kjærlighetshistorie, men ender ikke så bra.
Handlingen er veldig komprimert i denne fortellingen.
Her dreier det seg om kommunikasjon og hvor vanskelig det kan være og hvor galt det kan gå når man ikke klarer å sette ord på ting.
Jeg ga stykket terningkast 3. Vurderte en 2-er. Jeg likte rett og slett ikke stykket. Det er en fortellerstemme som hele tiden kommenterer alt som blir sakt. Hvem fortellerstemmen er kommer ikke klart fram og det blir forvirrende. Jeg satt hele tiden og lurte på hvem "stemmen" var, om det var Gud eller kjærligheten som snakket. Handlingen er også veldig dårlig presentert syntes jeg.
Det er på nynorsk og det er det som var positivt med stykket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågEmil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHarald KHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11Torill RevheimKirsten LundRufsetufsaLisbeth Marie UvaagBente NogvaNicolai Alexander StyveJulie StensethCarine OlsrødIngrid HilmerChristofferMonica CarlsenMartineandreas h. o.Hanne Kvernmo RyePiippokattaGro-Anita RoenBertyBjørg Marit TinholtLisbeth Kingsrud KvistenMarit HåverstadNina GLabbelineIngunn SArne SjønnesenGeir SundetBjørg L.Reidun SvenslisiljehusmorNora Fjelli