Litt oppskrytt eller hva?

Synes ikke denne boka var så spesiell egentlig. Har hørt mye om den, men blei veldig skuffa må jeg si. Skjønner ikke helt tittelen da det meste i denne ikke er retro, men heller litt prega/inspirert av gamle greier.

Dette var skuffende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg ga den i bursdagsgave til mammaen min i går. Hun ble utrolig glad for den, og jeg har allerede funnet masse plagg jeg ønsker meg som hun skal strikke til meg.

Endelig en strikkebok med "mote" :-) Det var jo så mange flotte plagg der!

Hva med tittelen skjønte du ikke? Er det ikke nettopp inspirert av "gamle greier" retro er?

Retro (kultur), ofte kalt retromote eller retrostil, er kulturelle stiler som er tilbakeskuende, det vil si kopierer og etterlikner gamle moter

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenkte mere at retro var det gamle, dvs at denne boka da skulle inneholde oppskrifter på de gamle plagga og ikke bare være inspirert av dem. Skjønner at jeg har misforstått akkurat hva det begrepet er, til en viss grad.

Jeg synes uansett at akkurat denne strikkeboka er ganske oppskrytt ifht hva den egentlig inneholder og det jeg blei forespeila.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde aldri hørt om den, fant den tilfeldig og tenkte det var en perfekt gave til moren min.

Så jeg hadde jo ikke noe å bli skuffet over, så derfor ble jeg nok bare imponert over alle de fine plaggene. Likte også spesielt godt at det var mye som lignet på mønstre som jeg hadde på gensere mamma strikket til meg når jeg var liten :) Så for meg var dette skikkelig retro.

Men skjønner godt du ble skuffa hvis du var forespeilet noe annet.

Har du sett de to andre bøkene hennes? Det har ikke jeg, men tenkte jeg skulle sjekke dem ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TBjørn SturødAlice NordliTralteIngunn SPrunellaÅsmund ÅdnøyMarianne MJaran FlaathIngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaHarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Anne-Stine Ruud HusevågEgil Stangeland