Forstår ikke helt det argumentet ditt om at du ville gi boka en femmer fordi den var bra, men en treer av diverse andre grunner, men greit nok.

Jeg har lest boka på norsk og synes det er en interessant bok, ikke minst fordi vi her får en historie om en litt "annerledes" narkoman. En narkoman som ikke har en vond barndom å skylde på, ingen ytre omstendigheter andre enn sine egne valg, som var så fullstendig feil. Og ikke minst er det en viktig bok, fordi den viser at den samme viljen og staheten som førte henne inn i elendigheten, er den samme som fører henne tilbake til livet. Den viser at vi alle har et valg om hvordan vi vil leve livet vårt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Grunnen til jeg ville gi den en femmer, men heller gav den en treer var at boka egentlig var kjempe bra og jeg skulle ønske jeg likte den så mye at jeg kunne gi den en femmer, men dessverre likte jeg den ikke så bra, at det ble bare en treer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ester SHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy Englund