Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg rett og slett digger Jarle Klepp. Boka er en fryd å lese. Jeg blir dratt inn i Jarles verden. Som er sår, forvirrende og til tider helt fantastisk. Jeg synes boka er bra, slutten er virkelig en perle. Hender jeg tar fram boka, bare for å lese slutten. Jeg har lest alle bøkene, samt sett filmene. Både bøkene og filmene er ekstremt bra.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kan si meg enig i alt du sier, bortsett fra at jeg ikke har lest andre bøker enn denne om Jarle Klepp, heller ikke sett andre filmatiseringer av bøkene enn "Mannen som elsket Yngve". Men den tid kommer. :) Kanskje begynner jeg å lese i "Kompani Orheim" allerede i morgen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DannyEvaAnniken RøilIdaMarianne  SkageBeathe SolbergVannflaskeHilde H HelsethEllen E. MartolPiippokattaritaolineMorten BolstadKirsten LundJenny Dahl BakkenJulie StensethINA TORNESLilleviBerit RIngunnJSynnøve H HoelTanteMamieRoger MartinsenEgil StangelandAvaMarita LoeEvaKaren RamsvikPia Lise SelnesElin FjellheimlillianerGrete AastorpNina M. Haugan FinnsonHarald KTone HKjell F TislevollRagnhildKnutMMorten JensenCamillaNicolai Alexander Styve