Jeg begynte å skrive en liste over bøkene jeg leste i 1998 etter at jeg på en del markedsundersøkelser jeg svarte på hadde 20 leste bøker i året som max. For det meste skriver jeg kun titlen, men de seneste årene har jeg også notert nr på Harlequin og lignenede serier. Legger bøkene til under den måneden jeg ble ferdig med boka. Og når jeg husker bøker jeg har lest før listene, føyer jeg de til samlingen bare med ca år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Høres ut som et bra system. Skulle ønske jeg også hadde kommet på å føre opp leste bøker med dato lenge før jeg begynte, for det hadde vært morsomt å ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen