Flott oppfølger til Når de døde våkner! Ulf Larsen og Vibeke Holth er trivelige bekjentskaper som jeg gleder meg til å følge i fortsettelsen.

Intens og spennende, velskrevet, lettlest. Kan virkelig anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Slett ikke verst krim. I "blodsbrødre" oppklarer politibetjent Ulf Larsen ved Follo politidistrikt, med god hjelp av journalisten Vibeke Holt, drapene på en somalisk asylsøker, en kurdisk drosjesjåfør og en serbisk flyktning. Synsvinkelen skifter stadig mellom Ulf, Vibeke og blodsbrødrenes neste offer, hvis liv henger i en tynn tråd. En spennende jakt er skapt.


Som i mange andre kriminalromaner, er også Ulf Larsen belemret med en sjef som ikke er altfor smart. Men i motsetning til i visse andre romaner, hvor sjefen er så dum at hele boka blir irriterende, er sjefen til Larsen akkurat passe teit. Har ikke lest "Når den døde våkner" enda, men jeg kommer nok til å lese den også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim