Ikke særlig god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Rart du mener det, Nemo. Selv synes jeg En kule er Tom Kristensens beste, langt, langt bedre enn Dødsriket, som han fikk Rivertonprisen for.

Boka er en finansthriller hentet fra forfatterens eget miljø, skildringene er nære og godt fortalt. Dette var debutboka hans, det er tydelig han la sin sjel i dramaturgi og spenning.

Å følge opp En kule var ikke lett, noe de øvrige bøkene hans bærer preg av.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En stund siden jeg leste den men husker jeg ikke var spesielt fornøyd med slutten mht antagonistenes transformasjon. Greit nok man er kynisk i en finansverden, men lav-empatiske kynikere med iq ville nok gjort ting annerledes vil jeg tro. Men det er jo bare fiksjon, i tillegg en debutroman.

Resten av boken var helt ok, Tom vet mye om finans, og forteller bra. Men synes kanskje forfatteren kunne skrevet om slutten litt - virket som om noen tvang han til å lage mer "action" enn bokas sinnstemning var skrevet i frem til da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett