Her kjenner jeg meg igjen ja, skrev alltid navn og adresse i alle bøkene min da jeg var barn. Ganske skjemmende egentlig, siden håndskriften min på den tiden ikke var mye å skryte av, men morsomt å se igjen også da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jo, det husker jeg godt, har flere slike bøker nede i bokhylla mi hvor det med knotete skrift står; Denne bok tilhører... hvor navn og adresse fulgte på... Mener også å huske at det var noe jeg lærte av min mor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror faktisk jeg plukket det opp helt selv, hadde bare fått det for meg at sånn skulle det være. Lurer på om det kanskje var fordi man skulle ha navn på alle skolebøker...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, det er en mulig kobling det: ) Må innrømme at jeg har dratt med meg vanen med å sette navn i bøkene mine ennå, men adressa skriver jeg ikke lenger: ) Har lyst til å begynne å skrive lesedato inne nå da, etter å ha fått det tipset i denne diskusjonen her: )))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skriver ingenting i bøkene mine lenger, er blitt litt feig på det området. Lesedato skriver jeg på et eget word-dokument hvor jeg noterer alle bøker jeg har lest og når. Eneste problemet med dette systemet er at det er fort gjort å glemme og dokumentet blir på mange sider til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har skrevet ned alle titler med forfatter og når boka var lest ferdig siden 1978, men ser jo at jeg har glemt hva veldig mange handler om, nå når jeg har registrert mye her inne. Det tok meg endel timer å forstå at det ikke er noen vits i å registrere glemte sådanne. Jeg har stort sett kvittet meg med eie-gleden, så nå går det i bibliotek og loppemarked. Loppe-bøkene skal ut igjen, bortsett fra perlene jeg MÅ eie. Notering inne i bøker har jeg aldri gjort, men finner heller ikke igjen spesielt gode formuleringer, så postitlapper høres ut som en glimrende idé for perlene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det må faktisk være morsomt å ha en sånn liste helt fra 1978, jeg begynte ikke med dette før for et par år siden da en venninne kjøpte en lesedagbok, og vi begynte en veldig uhøytidelig konkurranse om hvem som kunne lese mest.

Ellers må jeg si jeg er imponert over ditt manglende habegjær når det gjelder bøker, jeg kjøper alt og kvitter meg kun med de bøkene som er så dårlige at jeg gremmes når jeg ser dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte å skrive en liste over bøkene jeg leste i 1998 etter at jeg på en del markedsundersøkelser jeg svarte på hadde 20 leste bøker i året som max. For det meste skriver jeg kun titlen, men de seneste årene har jeg også notert nr på Harlequin og lignenede serier. Legger bøkene til under den måneden jeg ble ferdig med boka. Og når jeg husker bøker jeg har lest før listene, føyer jeg de til samlingen bare med ca år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres ut som et bra system. Skulle ønske jeg også hadde kommet på å føre opp leste bøker med dato lenge før jeg begynte, for det hadde vært morsomt å ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda - jeg er veldig glad i excel-arket mitt. :D Jeg måtte kjøpe ekstra bokhylle i fjor, fordi loppis-bøkene tar sånn plass... Så de går kanskje ikke ut av huset før jeg blir båret ut selv....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan jeg relatere til, bøkene kommer ikke til å forlate leiligheten før meg. Lider av akutt plassmangel, men da får man heller tenke litt kreativt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjenner til systemet ditt ja, kjæresten min samler på filmer, og han registrerer opplysninger om filmene på et word-dokument, men det begynner å bli ille stort!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er jo det som skjer med sånne dokumenter etter en stund, de vokser liksom ut av alle proporsjoner:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karen PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69