Har vi ikke diskutert dette opp og ned veggene?

Kiosklitteratur versus skjønnlitteratur osv ... Så ender debatten med at tilhengene av kiosklitteratur blir snurte og beskylder de som stiller krav til kvalitet for å være snobbete vindrikkere, dessuten er smaken som baken og vi lever i et fritt land. Dessuten kjøpte jeg "Vidunderbarn" i en kiosk og det er vel ikke kiosklitteratur. Akk!

At Grandiosa er Norges nasjonalrett betyr ikke at det er en god pizza, eller?

At så innmarri mange mennesker spiser pølse og lompa på Statoil, betyr ikke at bensinstasjonen er et godt spisested.

Men snur vi på det og spør: Hvorfor solgte Beatles så mange skiver? Jo, musikken var god.

At mange kjøper noe er ikke kvalitet i seg selv, særlig ikke i bokbransjen. Det ville hjulpet om de på forumet her begrunner hvorfor de liker bøkene de anbefaler, ikke bare ... " å Gud, jeg bare elsker Anne Holt altså."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Å begrunne med at en bok er for kommersiell og at man da avskriver den med den begrunnelsen, er nesten det samme som å anbeale bøker med at "Å Gud, jeg bare elsker Anne Holt altså" (Ditt sitat).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er ikke en diskusjon om kiosklitteratur versus skjønnslitteratur osv. Les innlegget mitt en gang til!!!! Når det gjelder kiosklitteraturbegrepet, så er vel det begrepet ikke som det en gang var. Idag får du kjøpt klassikere også i pocket-utgave på kiosker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har vært skrevet mye om dette før her på denne siden, men vi må kanskje ikke glemme at det stadig kommer nye medlemmer til og disse (pluss fler av oss andre som lå litt lavt i terrenget først)gjerne vil skrive om ting vi er "ferdige" med.Har mer enn en gang brukt denne siden for å finne ut om visse bøker er noe å bruke tid på eller om de kan bli liggende og vente en stund til. I dag er kiosklitteratur mye mer mangfoldig enn for en del år siden, noe jeg syns er flott. lettere tilgjengelig for alle, og koster ikke all verden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne Jenseningar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt Fagertveit