Etter listen å dømme blir det en kvinne, sier du. Tenker du på "Syk pike"?

Rivertonjuryen har overrasket før, Jonny Halberg er et interessant navn, hans litterære kvaliteter overgår alle krimforfattere som utga bøker i 2010. Men er det krim han skriver?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Drømmenes land vant for beste krim uten å være krim. Historien i En norsk tragedie lurer seg inn i krimsjangeren uten å være det. Mamselle Iversen av Sigmund Løvåsen var den beste "krimmen" i 2009.

Jeg tenker på at etter så mange menn som har vunnet, så kanskje det er på tide å velge en kvinne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Drømmenes land er en av mine favoritter, den vant fortjent.

Men så til ditt spørsmål om kvinnekvotering, hallo! Da har jeg et bedre forslag: Vi trenger flere kvinnelige romanhelter, ikke bare Harry Hole og Svend Foyn og Varg Veum og så videre i det uendelige. Om forfatteren går i bukser eller skjørt spiller vel ingen rolle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

går ikke kvinner i bukser? ser for meg at en knakende god tegneseriekrimroman. det kan være noe for å få fart på denne sjangeren som går på tomgang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

gretemorMorten BolstadNikkaChristofferKirsten LundKjell F TislevollMonica CarlsenAnniken RøilPiippokattaHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleser