Kan godt anbefales. Dette er nesten som en "typisk norsk" bok (hvis en kan si at det finnes) fordi: Den ukjente som kommer til et lite bygdesamfunn - her en liten landsby på Normandie-kysten.Befolket med en del selsomme og originale personligheter. Den fremmede kvinnen begynner å grave i stedets hemmeligheter, sammen med en annen fremmed mann, som er kommet for å finne ut hva som skjedde da familien hans druknet i en båtulykke for mange år siden. Her er hemmeligheter nok og selvsagt pasjoner! I tillegg flotte naturbeskrivelser. Godt språk, intense dialoger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Eg har lese boka på engelsk (The Breakers). Er einig i at boka absolutt kan anbefalast. Ho er kritikerrost og har fått utmerkelsar. Handlinga går i roleg tempo, men blir ikkje kjedeleg. I grunnen ganske fengslande lesing. Eg-personen har opplevd ei stor, gjennomgripande sorg. Ho kjem til denne vesle franske kystlandsbyen der ho har som jobb å observere og telje fuglar. Ho klarer å avsløre kva som hende i landsbyen for mange år sidan, og som sidan har prega fleire av personane. Sjøen og veret spelar ei stor rolle i romanen. Her finst både fine og dramatiske skildringar. Også gode karakterskildringar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-Lise