Fin spenningsbok, som også viser hvor stor makt media har på hvordan vi dømmer andre, uavhengig av hva som er riktig eller ikke!

Bra økning i spenningskurven gjennom nesten hele boken, men ble noe skuffet over slutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Bra spenningsbok ja, og skremmende hvor mye makt media har på oss. Som en anmelder i min lokalavis skrev: Man vet hva man får i Harlan Coben, og er man på jakt etter spenning til siste side og en slutt man ikke nødvendigvis så for seg bare noen sider tidligere, er dette midt i blinken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Virkelighetsnær - Kunne vært tatt rett ut av virkeligheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, ja.. Jeg må si at slutten overrasket meg ikke så veldig, jeg hadde forventet noe i den stil.... Jeg likte boka, veldig friskt språk, og den gav som du sier mange tanker om medias makt. Jeg er ikke noen data-freak, så jeg ble ganske fasinert over det noen av aktørene klarte å få til å organisere via den elektroniske verden. Jeg synes han fikk belyst foreldre sitt (naive?) forhold til sine barn, spesielt når det gjelder alkohol på en interessant måte. Noe å tenke på for foreldre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt OK spenningsbok synes jeg også - med en rekke overraskende vendinger etter hvert som oppklaringen nærmet seg. Men er enig i at slutten var litt søkt og flat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Pi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeTore Halsa