Denne har jeg vært litt nysgjerrig på, får liksom litt Roald Dahl-følelse.. Nå er den lest men fortsatt uklok. Klarer ikke helt å bestemme meg for om dette var bra. Det var jo fengende, det handler om sinte Herr. Grim som skal drepe en hund fordi han ødelegger hagens hans, og om en jente som gjerne vil redde hunden.. Og underveis skjer det rare ting som stekepanneslående feer og kjøttdart.. Definitivt kreativt og passer for 8+, og de som vil ha noe morsomt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har ikke fått lest den selv, men ga den nylig til 8-åringen min i bursdagsgave. Han har begynt på den men ikke kommet så langt ennå. Blir spennende å se hva han sier når han en gang blir ferdig. Han hopper litt rundt i forskjellige bøker, så det kan ta litt før den blir fullført...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er jeg spent på hva han sier når han er ferdig! Jeg hørte den på lydbok, mulig derfor den var litt rar, blir alltid en annen stemning når noen andre leser;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte den også som lydbok, og det er nok endel morsomheter som treffer målgruppa bedre enn ei halvgammel kjærring. Og så går man jo glipp av illustrasjonene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud