Denne boken fenget meg ikke i det hele tatt. Historien blir for platt. Det er ikke noe driv i den og den gjør meg ikke spent på å få vite mer om personene i boka. Det var kun ett avsnitt i boken som fenget, dessverre.

Språket er mest irriterende, det er klart at det er kan være bra når en skildrer personene ved å benytte slang men en leser forstår raskt hvordan språket mellom slavene og de engelske eierne ville ha forholdt seg annerledes ved kun å beskrive det. Det dårlige språket er til tider grusomt å følge.

Det forfatteren gjør bra er å levere en historie hvor fortelleren er en gammel dame som skriver ned sine opplevelser. Du føler de er sanne.

Min anmeldelse av boken finner du her: MIN BOKHYLLE

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari Fredriksen