Jeff Lemire gjør det igjen! Etter den smått monumentale «Essex County» er utgivelsene i hans nye serie «Sweet Tooth» i gang.

Grunnideen er kanskje ikke veldig original, dette er klassisk postapokalypse slik vi kjenner den fra film og litteratur. Tenk Cormac McCartneys «Veien» (The Road), eller The Walking Dead.

Samtidig er det noe med Lamires stil som tilfører en slitt sjanger noe friskt og menneskelig som få andre makter å feste til papiret. Noen har kalt det Mad Max meets Bambi – og det er ingen dårlig beskrivelse, Lamire er en mester i å skildre både knallhard brutalitet og følsom psykologi i samme tegning.

Skildringen av den overbeskyttede hjorte/menneske-hybriden Gus i en ubarmhjertig og kynisk verden er gjort med både maskulinitet og varme – og med en god historiefortellers evne til handling og progresjon. Sjekk ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngrid