[ Slettet av bruker ]

Viser 5 svar.

En bra bok å drømme seg bort i er jo selvfølgelig Legenden om Narnia, hele serien. Lettlest og herlig, passer for alle, uansett humør og alder :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet hvor fryktelig det er å miste kjære dyr, og jeg råder deg til det stikk motsatte av andre her: Å ta en bok til hjelp for å gråte skikkelig ut.

"Dyr som helbreder" av Susan Chernak McElroy er en skjønn bok, og en trist bok. Den rommer alt fra jublende glede til den dypeste sorg.

Les, smil og gråt. Det har jeg selv gjort, og det er det eneste som hjelper i lengden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg kondolerer, det er alltid vondt å miste noen man er glad i uansett menneske eller dyr.

Hva med å begynner på en bokserie? Den må så klart fenge, men hvis du finner en serie du liker, så har du jo noe du kan følge over en lang periode, og som samtidig forandrer seg litt fra bok til bok så det slipper å bli kjedelig. Hadde tenkt å foreslå Twilight-serien...men den så jeg at du allerede hadde lest. Er ikke så stor serie-leser selv så vet ikke helt hva jeg skal gi som forslag. Men noen jeg selv skal begynner på er; "Helten av redwall"++ av Brian Jacques og "Magiens farge"++ av Terry Pratchett. Hvis du er interessert i mitt forslag, så er det en diskusjon her inne hvor man skriver sin yndlings bok-serie, så kanskje du kan få noen flere forslag der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sjølv om det kanskje høyrest teit ut, er det faktisk veldig godt å lese bøker som får ein til å le når ein har det trist. Kva som får deg til å le er vanskeleg å spå, men sjølv ler eg mykje av bøkene til David Sedaris.

Eg lo òg godt av boka "Frank Lande", skrive av Frank Lande. Ein annan flott bok er "1964" av Ragnar Hovland.

Elles finst det nokre fantastiske svenske bøker som er skrive av Eric Ericson, der han skriv tullete brev til forskjellige organisasjonar, bedriftar og lignande, og i boka kan du lese både breva han skreiv og svara han fikk. Eg trur aldri eg har ledd så mykje av noko som eg gjorde av dei bøkene!

Når det gjeld bøker som sluker deg opp, er det kanskje kjekt å finne noko som er veldig handlingsdrive og spanande, som til dømes ein serie?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddi