Fantastisk bok! Gav meg et helt nytt syn på ting og fikk meg til å bare ville lese mer. Anbefales på det sterkeste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Akkurat ferdig med den, og jeg bare likte den utrolig godt ! Enig med deg at man får et nytt syn på ting. En av de beste bøkene jeg har lest på lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

begynner på denne i kveld....gleder meg :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja du må glede deg! Husk at det er etter de første 100 sidene det virkelig blir spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den var bedre enn forventet. Jeg har blogget litt på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange ulike diskusjoner om denne boka her på Bokelskere, jeg har visst skrevet der før. Er veldig enig i din kommentar. Jeg synes det å knytte historien til dagen idag er flott. Det er viktig å sette denne skjulte - og skammelige - historien inn i dagens forhold. Vi har noe å lære..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg holdt på å kjøpe denne idag, men klarte å la være siden jeg har 20 bøker i hyllen allerede som venter i tur på å bli lest! Vanskelig å lese så varme anbefalinger, da får jeg jo selvfølgelig lyst på! ;-p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, løp og kjøp... (Jeg benytter meg mye av biblioteket.) Jeg har visst kommentert følgende på andre diskusjoner her: Triologien "Den blå sykklen" av Regine Deforges gir oss innsikt i hvordan franskmennene hjalp tyskerne og hvordan de angav hverandre. Dette er en veldig "light" story, men det gav meg endel innsikt også da jeg leste dem for mange år siden som ganske ung. Deforges ble her dømt for plagiat av "Tatt av vinden". (Tøff, ung dame og storsjarmør som ingen visste hvilken side han stod på.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet akkurat hva du snakker om!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med Mari her, vi har absolutt noe å lære! Før jeg leste boka var det vanskelig å se for seg hvordan det virkelig var på den tida med alle grusomhetene, og jeg tror ikke folk forstår hvor grusomt/forferdelig det egentlig var.

Og til paigturner, du bør absolutt kjøpe å lese denne boken, før eller siden:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja, det blir nok til at jeg kjøper den, klarer jo ikke motstå nå da! hehe Takker for tips som gir en skikkelig leselyst, jeg gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ooooog DER var den kjøpt, står som nummer 4 i rekka... ;-p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenLise MuntheKarin  JensenKristin_HanneReidun Anette AugustinRoger MartinsenTove Obrestad WøiensomniferumKirsten LundTone HAnne-Stine Ruud HusevågHarald KVannflaskeingar hTralteJoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelAnniken L