er det noen som har lest boka? Jeg har ikke lest boka enda, men har lyst til å lese den. Har sett filmen og synes den var fin... Hva synes du om boka? Er den verdt å lese?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg holder på med den nå. Har ikke kommet så langt enda, bare 70 sider. Men den har grepet meg, og det blir nok en av bøkene jeg kommer til å lese på til jeg har lest den ut. Det er det ikke alle bøker som klarer lenger, dessverre. Men anbefaler den foreløpig ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte ikke filmen men boka er verdt å lese , ja absolutt. Nicholas Sparks er jo en romantiker av de sjeldne når det gjelder å skrive. Husker den første boken jeg leste, av ham. Dagboken, kjære vene som jeg gråt, Den var så fantastisk at jeg nærmest tvang mine aller nærmeste til å lese den. Jeg ville at de også skulle føle den opplevelsen jeg hadde fått , ved å lese boka. Og det fikk de.! De klarte ikke legge den fra seg og tårene kom på samtlige. Dette er en del år siden men jeg driver fremdeles og "prakker den på folk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er definitivt verdt og lese. Det er en av mine favoritter, og jeg var helt rørt til tårer av den. Anbefales på det sterkeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjersti