Jeg er enig med bokanmelderne som synes at dette er stor forfatterkunst. Etter en litt stille og rolig start, så synes jeg Hotellet på hjørnet av bitter og søt tok seg veldig opp underveis. Kjærlighetshistorien som ligger i bunnen av boken er både nydelig, rørende og fasinerende. Den berørte meg helt inn i hjertet, og jeg må ærlig innrømme at det falt noen tårer underveis i boken, særlig da jeg kom til de siste sidene. Jeg elsker denne boken, og anbefaler den på det sterkeste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

har planer om å begynne å lese den idag, så nå gleder jeg meg!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er flere tråder på denne her. Denne romanen var bedre enn jeg hadde forventet. Jeg har noe omtale av den i bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn Sturød