Jeg har egentlig aldri hvert typisk heste jente. Barndomshjemmet mitt ligger ikke langt fra noen som har hester, jeg husker jeg likte å gå bort til dem og prate med dem da jeg var yngre, men jeg lærte aldri å ri. Sist sommer var jeg på ferie, da jeg så de hadde nettopp denne boka i butikken, siden den var så billig tenkte jeg at jeg fikk prøve den ut. Jeg er alltid nysgjerrig på bøker også de som er for yngre lesere enn meg selv. Jeg elsker måten Christine skriver på, hvordan hun beskriver personene og handlingen. Det er både spenning, romantikk og så klart hester:) Kan godt skjønne at dette er en fin serie for unge lesere, men kjempe fin serie for vi litt eldre å:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg er heste jente. Men sjønner hvorfor dere som ikke er heste elskere liker serien hest og hemmerligheter. Bok to i serien (araberhesten) er ikke like bra. Bok tre ikke den beste boka jeg har lest men....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt uenig der, Christine skriver kjempebra! Venter bok 4, 5 og 6 i posten om noen få dager! Elsker de virkelig!

PS: Bok 3 er jo den beste hitil..?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har nå lest bare de tre første bøkene, men får flere i posten etterhvert. jeg er enig med deg bok 3 er den beste hittil synes jeg:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bok fire er best. Prøv Bergen-mysteriet av Bjørn Sortland eller noen bøker i fullblod-serien av Joanna Campbell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker også spennings-bøker prøv Harry Potter og sara saraer ikke en spennings bok men handler om hester. Sara er skrevet av Pia Hamgar :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig Har faktisk lest både Harry Potter og Sara, de er desidert mine favoritt bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er på 6eren i harry potter nå sara stoppet litt men jeg er på 11. De er brae bøker men Kunstdektektivene ønsker jeg meg 3eren 1 og 2 var bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har forresten lest trøbell en gang til, likte den litt bedre denne gangen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M