vel, den var ganske grei. Historien var i seg selv bra, men ble litt kjedelig fortalt. Ble heller ikke så godt kjent med karakterene, men det blir vi kanskje senere. Enig i det noen sier om at den er for filmatisk, så håper de neste bøkene blir bedre. Har i hvert fall fått for meg at det er en serie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

må si jeg er unenig. syns det er beste bok jeg har lest på lenge. elsker den. har ikke et dårlig ord om den. gleder meg til neste bok kommer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Warner bros. har kjøpt opp filmrettighetene og har planlagt utslipp 2012. De skal elde karakterene til 20-årene, så jeg tror denne serien og de filmene kommer til å explodere!!! Blir spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt usikker om de burde bli 20... kunne kanskje vært litt yngre. Men supert med film! Tror dette blir bra :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

enig usikker på om de burde være i 20 åra,men hvem vet det kan jo bli bra.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag