For en eller annen grunn har denne boken vekket oppsikt i bokhyllen min siden den ble plassert der. Jeg begynte å lese denne boken med håp om en bok som ville holde meg opptatt i min vinterferie. Og i fare for å gjenta klisjen, så satt jeg med øynene klistret til boken.

Jeg forventet en helt ok bok, og endte opp med å elske den.

Første side slipper deg inn i en historie om Lily og Dash. Jeg følte med en gang gjennkjennelse med Dash og Lily. Dette gjorde det bare enda mer gøy å lese boka.

Forfatternes måte å fortelle historien på er også helt fantastisk. De har skrevet hvert sitt kapittel, og det fungerer nydelig.

Ideen om å veksle ord og følese i en rød notatbok er rett og slett fantastisk.

Jeg lo, jeg gråt og var helt stum da den siste siden ble bladd om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud