Det føles flaut å gjentatte ganger være vitne til at ordet irriterete brukes istedenfor irritabel. Er dette et godkjent ord i utgangspunktet tenker jeg, og greier ikke ta teksten alvorlig. Boken inneholder også endel merkelige påstander vedrørende næringsinnhold i enkelte råvarer, så jeg velger å ta den med en klype salt.

Det positive med boken er at den er fargerik, har flotte fristende profesjonelle fotografier, er oversiktelig, og har flere brukbare oppskrifter. Jeg liker at boken også har oppskrifter som ikke bare inneholder melk og yoghurt i smoothies og shakes, men alternativer som mandelmelk med forklaring på hvordan man lager dette selv. Du får også forklart hvordan du lager urteavkok og dyrker og bruker sikori (kaffeerstatning).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald K