Nå var det rett før jeg hoppet i stolen angående dine uttalelser om Zane Grey, altså! Ok, ok ... det var i alle fall dame-western. Joda, det var alltid en kjærlighetshistorie som endte sånn noen lunde greit til slutt. ;-) Skjønner jo at dette ble for banalt for gutta ... ;-)

Jeg har fremdeles en håndfull av fem-serien av Enid Blyton. Disse bøkene var det faktisk litt kvalitet over - sett med mine voksenøyne i dag. Og Astrid Lindgrens Mesterdetektiven Blomquist. Jeg har fremdeles tre bøker intakt! Innerst inne innbilder jeg meg at jeg kommer til å lese dem på nytt en dag ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så lett slipper du ikke unna:)

Zane Grey, dameromaner, hvor det eneste de har til felles med westernbøker er at mennene har hatt, og viktigste transportmiddel er hest. (Selv om en og annen bil også forekommer).

Hvis du vil se på westernbøker så sjekk ut Louis L'Amour. Mer enn nok "happy ends" til å tilfredsstille sarte damelesere, men også nok "action" til å tilfredsstille gutta.

Eller du kan forsøke Lewis B Patten, en storprodusent av westernbøker. Jeg plasserer ham enda et hakk bortenfor L'Amour når det gjelder "westerngehalt" i forhold til "dameinnehold"

Så det, så :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidi