Jo, det kan jeg forstå, for de som forsøker å henge med på tråden. Selvfølgelig. Men det kommer jo stadig nye hit, og for nykommere er det vel mulig dette kan føles litt ekskluderende, eller er det ikke slik? Som jeg skrev, så undrer jeg bare... Bra du ikke følte det som et forsøk på å drepe diskusjonen din da: )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som Ann Christin sier, jeg har vært her en stund:)

Uten at det betyr at jeg ikke er enig med deg, Malin. Om vi bare skal forholde oss til eksisterende tråder blir de lange og uoversiktlige. Og stakkars den som skal være politi og bestemme om en ny tråd var nødvendig eller ikke.

Personlig tror jeg egentlig dette ordner seg selv. Gamle tråder blir "søkbare data" mens nye tråder blir "diskusjoner".

Jeg har vært på andre fora hvor noen plutselig henter frem en ett år gammel tråd og fortsetter diskusjonen, og det fungerer ikke noe særlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det var også noe av dette jeg var litt bekymret for... Men det er klart, det kan vel fort bli et uoversiktlig virvar tråder om samme tema... Mellomtingen er vel det beste, nok en gang...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsenmgeJarmo LarsenDinaStig T