Jo, det forstår jeg... Men det er samtidig så mange diskusjoner her inne, at en ikke får med seg alle... Det er jo interessant å lese gode innlegg, og jeg tenker at det gjør da ingenting om det blir en diskusjon til om det samme temaet. Jeg er forresten ingen nykommer her inne, likevel så er det flere debatter jeg ikke har tid til å henge med på, så jeg syns det er bra at gode temaer kommer opp flere ganger jeg da... Hva syns dere?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det finnes jo en søkefunksjon også. Så selv om man ikke får med seg alle diskusjoner til enhver tid, så går det jo an å bruke den og se om man får noen treff :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, vet jo det. Men likevel, er det så farlig å ta diskusjoner flere ganger?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, har ikke sagt det er noe galt med det.

Men kanskje, kanskje risikerer man å få mindre respons, om det er tema som har vært oppe x antall ganger tidligere, som allerede har lange tråder med mye interessant og som folk føler de allerede har sagt sitt om...?

(Kommer naturligvis an på diskusjon og tema.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jo, og dette var et bedre svar syns jeg. Er nok ikke så interessant å svare på det samme igjen og igjen nei. Den henger jeg bedre med på se: )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsenmgeJarmo LarsenDinaStig T