popkornkake, glitterkake, bæsjekake, pølsekake, spøkelseskake! Denne boken er perfekt for barnas bursdagskake! Du finner garantert en kake som blir populær! Min 5-åring viser frem boken til alle som kommer på besøk, og skryter høylytt av den lilla glitterkaken hun skal ha i bursdagen sin! Originalt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er så sjelegla', ikke liker jeg å bake, ei heller å spise kaker. Var en gang medlem i en Hobbybokklubb, lenge synes jeg det var kjempemorsomt, fikk mange idéer og kreative tanker, helt til jeg fikk ei bok om_kaker_ pynting av sådanne. Gjett om jeg slutta fort i den bokklubben?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaTralteBeathe SolbergKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G