En bok man bare vet er bedre på originalspråket. Ubehagelig og ettertrykkelig bekreftet med følgende perle: "... dette var en helt annen fiskekjele".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

hehe.. ler så tårene triller her "fiskekjele"!! Jaja, nå har vertfall jeg lyst å lese boken - men tror jeg velger orginalspråket jeg da.. haha :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Jeg leste den på norsk, og ble litt skuffet. Bare skjønte hvordan originalen kunne vært :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg satt faktisk og humret og lo opptil flere ganger i denne boka. Han skriver nå veldig ironisk om det hele da, Hugh Laurie. Ellers er boka lesbar og spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ironisk, ja det kan man trygt si!
Jeg har inntrykk av at boka er mer en parodi av en krim/triller. Alle overdrivelsene og ironien var noen ganger i meste laget. Jeg lo ikke så veldig mye, men så stadig for meg den tørrvittige, munnrappe og uoppdragne doktor House i de ironiske replikkene og overdrivelsene.
Lesbar og spennende?
Veeel, - jeg kom meg da gjennom boka. Førsteinntrykket mitt sitter fortsatt: Han må ha skrevet denne boka som en krimparodi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, er enig i at det er en krimparodi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat lastet ned musikk av Hugh Laurie, han er en bluesartist etter min smak. Skuespiller, musikker og forfatter...ikke mange menn som multitasker....Jo Nesbø gjør også det :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

McHempettTorill Elisabeth RevheimSverre HoemSusan Stensrudleser42Heidi Nicoline ErtnæsBeathe SolbergTore HalsaTine SundalVannflaskeRandiIvar SandDaffy EnglundTore OlsenAstrid PedersenGrete AastorpKarin  JensenSynnøve H HoelsiljehusmorKirsten LundLilleviHilde H  HelsethAlice NordliGladleserHeidi BEmilieskStine_JJan Arne NygaardTonesen81ingar hHarald KBjørg L.Reidun SvensliMonica CarlsenEllen E. MartolsveinmoiraHanne MidtsundLunaBokambulansen